• Matematický klokan

          • Už tradične sa na našej škole uskutočňuje matematická súťaž určená žiakom, ktorých baví matematika. Zúčastňujú sa jej žiaci 1.- 9.ročníka. Teší nás, že sa 17 žiakov z našej školy zaradilo medzi 20% najúspešnejších v rámci SR.

            Úspešní riešitelia:

            Anna Jančová z 1.A

            Karolína Motyčáková z 1.A

            Kristína Parižová z 1.A

            Timotej Ťapák z 1.B

            Patrik Šiška z 2.A

            Zuzana Harmatová z 2.B

            Martin Matys z 2.B

            Matej Kaššák z 2.B

            Aneta Harmatová z 3.A

            Matúš Valek z 3.A

            Ema Valeková z 3.A

            Mário Kovalčík z 3.B

            Jakub Hajiček zo 4.B

            Lea Tekeľová z 5. A

            Zuzana Valeková z 8.A

            Matúš Šroba z 8. B

            Michaela Valeková z 9. A

             

            Všetci riešitelia boli odmenení diplomami a úspešní riešitelia aj peknými vecnými cenami.

            Srdečne gratulujeme!

          • Slávik Slovenska 2022

          • Dňa 30. mája 2022 sa Žilina rozozvučala nádherným spevom v obľúbenej súťaži Slávik Slovenska. Krajského kola sa zúčastnil aj náš žiak Lukáš Tabačák zo 6. A. Pre našu školu vyspieval v II. kategórii krásne 3. miesto.

            Lukášovi gratulujeme a tešíme sa z jeho úspechu.

          • Deň detí

          • Svoj sviatok žiaci našej školy oslávili už tradične v školskom areáli. Pani učiteľky a učitelia navarili pre všetkých žiakov chutný guľáš. Pani vychovávateľky a asistentky zabavili žiakov súťažami, tancami, hrami, nechýbali športové turnaje vo vybíjanej a florbale. Dnešnú sviatočnú atmosféru nám spestrili hudobníci z OZ ŠKOLA ŽIVOTA, ktorí sa predstavili svojim novým hudobným programom ľudových piesní z Myjavy, Detvy, Horehronia, Terchovej, Oravy a východného Slovenska. Zazneli aj piesne z rómskeho prostredia. Ďakujeme za krásny výchovný koncert, ktorý rozospieval a roztancoval nielen našich žiakov, ale aj pedagógov.

            Prajeme všetkým deťom, aby mali veľa radosti a úsmevu a to nielen dnes, ale každý jeden deň.

          • Školská diskotéka

          • V átriu školy bolo veselo. Žiaci deviateho ročníka usporiadali dňa 2.júna 2022 školskú diskotéku. O hudbu sa staral DJ Dodo a na elektrickej gitare zahral Matej Ťapák. 

          • Škola v prírode 2022

          • Škola v prírode v Nitrianskom Rudne

            Školy v prírode sa v  peknom prostredí Nitrianskeho Rudna v dňoch 16.5. – 20.5. 2022 zúčastnili žiaci 4.ročníkov. Hlavnou témou bolo: „Byť zdraví, nás baví!“

            Deti sa tak mali možnosť zoznámiť so zdravým životným štýlom prostredníctvom množstva hier, súťaží a netradičných zážitkových aktivít. Keďže nám počasie naozaj prialo, väčšinu času sme strávili von. Nebol to však jediný bonus. V strede týždňa sme navštívili Hvezdáreň v Partizánskom. Prostredníctvom pútavého rozprávania riaditeľa hvezdárne sme sa aspoň nachvíľku preniesli na hviezdnu oblohu.

            Dni utekali veľmi rýchlo a ani sme sa nenazdali a bol tu koniec nášho malého dobrodružstva. V deň návratu naša cesta domov smerovala cez Bojnice, kde sme navštívili deťmi obľúbené ZOO.

            Veríme, že pre deti bol týždeň strávený v Škole v prírode plný nezabudnuteľných zážitkov, zábavy, ale aj nových informácií a budú na ňu dlho a s radosťou spomínať.

                                                                                            Pani učiteľky Jurinová, Gonšenicová, Michalcová